Terug naar site

(HULP) KOK VOOR BANKET BEREIDINGEN EN ONTBIJT REGIO BILZEN VOOR 🍀OPUS 🍀

21 januari 2020

Functieomschrijving

OPUS ZOEKT

EEN KOK VOOR VOOR BEREIDEN VAN BANKET EN ONTBIJT

als hulp kok kan u in deze nieuwe job de volgende taken uitvoeren:

* Een volledig banket voorbereiden en klaarleggen voor consumptie in de feestzaal.

* Het ontbijt prepareren (fruitsla , schotel met vlees en vis, quiche

* Daarna ook bijstaan in de zaal voor extra bereidingen klaar te maken zoals eier- gerechten of spek .

Profiel

* ervaring bezitten in de horeca als hulpkok

* grote banquetten hebben voorbereid alsook een ontbijt kunnen verzorgen en prepareren.

Jobgerelateerde competenties

  • De gerechten opmaken om op te dienen (presentatie, samenstelling, afwerking, ...)
  • Een soort product bereiden: Ontbijt
  • Vlees, vis, groenten, ... koken of opwarmen
  • Een soort product bereiden: Traiteurproducten
  • De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen
    Bestellingen plaatsen
  • Groenten en fruit wassen en schoonmaken
  • De goederen ontvangen en controleren
    De goederen opslaan in een koelkamer of voorraadkamer
  • Vlees en vis voorbereiden (schoonmaken, snijden, opbinden, omwikkelen, ...)
  • De bereiding en de productie van gerechten superviseren
    Controleren of de regels voor voedselveiligheid worden toegepast
  • De werkpost en het keukengerei onderhouden en schoonmaken
  • Een soort product bereiden: Vis, zeeproducten
  • Een soort product bereiden: Vlees
  • Bereidingen en producten verpakken en etiketteren (fabricatie- en houdbaarheidsdata)
    Ze opbergen in de koelruimte, de voorraadkamer, ...
  • Het werkblad en het keukengerei klaarmaken
    Toestellen aanzetten (ovens, kookplaten, ...)
  • De ingrediënten doseren en mengen
  • Menu’s uitwerken
    Recepten creëren of aanpassen (samenstelling, nieuwe smaken, ...)

Persoonsgebonden competenties

  • Zin voor nauwkeurigheid hebben
  • Zelfstandig werken
  • Resultaatgerichtheid

Aanbod

* Mooie verloning

* U mag gaan werken samen in een heel tof dynamisch horeca team dat een passie voor service en eten bezit !

Plaats tewerkstelling

3740 BILZEN

Waar en hoe solliciteren?

Via e-mail: info@opusgroup.be

Per telefoon: 0479030460

Contact: Sara Gielen